Byggservice i Helsingborg bygger vår altan

Byggservice i Helsingborg bygger vår altan

Hejsan på er

Nästa vecka ska vi äntligen få en altan! Vi har anlitat en byggservice från Helsingborg som ska hjälpa oss och det är så härligt att vi får en altan lagom till semestern. Nu hoppas man på många soliga och fina semesterdagar och helger så att man kan spendera mycket tid där. Både lapa sol i en solsäng men också grillkvällar och middagar utomhus. Det finns ganska många företag i Helsingborg som erbjuder byggservice så vi letade runt ett tag innan vi hittade denna. Vi bad om offerter från flera stycken och det var denna som tillslut verkade bäst.

I år blir det ingen utlandssemester utan vi kommer stanna hemma och fixa med lite projekt här på huset och i trädgården istället. Men vi har också några utflykter och dagar borta inbokade för att träffa familj och vänner. Jag har en känsla av att det blir en bra sommar. Min vision är i alla fall att försöka ha en bra balans mellan vila och aktivitet. Det är ju ofta så mycket man tänker att man ska hinna med på semestern och om man då inte avsätter tid för lugna och lata dagar också så säger det i princip vips så är de lediga veckorna över och så undrar man vart tiden tagit vägen. Så ska vi inte ha det i år, mer tid för familjen och oss och ta vissa dagar som de kommer.

Nu ska man bara få orken att räcka till några veckor till på jobbet, men det tror jag går bra. Speciellt när vår byggservice ska hålla på att bygga där hemma, då blir det nog nästan goare att vara på jobbet och slippa en massa bankande och snickrande. Nu får jag önska er en underbar dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.