Det är skönt att gå på samtalsterapi

Det är skönt att gå på samtalsterapi

Tjenare, hallå, hej! Känn dig välkomnad till ett nytt inlägg, ett inlägg som ska handla om Vhe Intuition och deras samtalsterapi i Linköping. Personligen vände jag mig till dem för att jag kände av behovet att prata ut med någon om livet, jag fick då bra hjälp av dem och kände att jag ville berätta för er om det.

Att ha någon att prata med är otroligt viktigt, av erfarenhet vet jag att det inte bådar gott om man bär allting inom sig vare sig det handlar om positivt eller negativt. Med tanke på att jag inte känner att jag har någon som jag kan prata med allting om har jag länge funderat på att gå på samtalsterapi i Linköping, jag ser det som ett alternativ för att kunna framföra sina känslor i ord istället för att bara tänka det. Genom att tala ut om sina känslor upplever jag att det är lättare att gå vidare i livet, speciellt om det är någonting negativt som man bär på. Om man då pratar med någon om det blir det lättare att bearbeta det för att sedan kunna släppa det. Det är några veckor sedan jag bestämde mig för att ta tag i det och leta upp ett företag som kunde hjälpa mig med det här, vare sig det handlar om bra eller dåliga saker kände jag att jag ville ha någon att prata om det med. När jag hittade Vhe Intuition kände jag på en gång att det här var ett företag som kunde ge mig den hjälpen jag sökte på ett professionellt sätt. Efter att ha gått på en första konsultation kände jag direkt att jag fått ut mycket från mitt besök, genom deras samtalsterapi i Linköping kunde jag få prata om det jag ville och samtidigt få hjälp att bearbeta och behandla mina tankar och känslor.


Kommentarer är stängda.