En fika på stan

En fika på stan

Hej på er alla mina trevliga och härliga läsare denna måndag och känn er varmt välkomna till bloggen. Det är dags att skriva veckan allra första inlägg och jag vill prata med er om ett så härligt café i Klippan som jag har upptäckt. Jag var där och fikade för första gången i fredags och blev så glatt överraskad eftersom det var så trevligt, och detta café i klippan heter Sannes Smått & Gott. 

Det var verkligen gott kaffe och massor av bakverk och smörgåsar att välja på och dessutom en trevlig och välkomnande atmosfär. Jag tycker absolut att Sannes Smått & Gott är väl värt ett besök och därför vill jag så klart att alla mina läsare som är sugna på att gå ut på ett café i Klippan ska gå dit. Jag vet att de flesta av mina läsare bor här i Klippan med omnejd och jag hoppas att ni tycket det är bra att jag skriver ett inlägg om detta. Det kanske till och med är så att några av er redan har varit hos Sannes Smått & Gott? Hur som helst så ska jag ta med en kompis i eftermiddag och gå tillbaka till Sannes Smått & Gott och i vilket fall som helst så kan jag varmt rekommendera er alla att sätta lite guldkant på tillvaron med ett cafébesök. Man kan inte bara sitta hemma utan man behöver allt komma ut ibland och se lite folk och dricka en kopp kaffe med något gott till. Det finns som jag sa nyss både fikabröd och smörgåsar hos Sannes Smått & Gott men det finns även drickor, godis och pizzabitar, en blandning av smått och gott. 


Kommentarer är stängda.