Fri från smärta och problem i fötterna

Fri från smärta och problem i fötterna

Hej, hej, hej! Innan jag avslutar min arbetsdag och går hem tänkte jag hinna med att skriva ett inlägg till er, det kommer handla om den underbara hjälpen jag har fått med medicinsk fotvård i Norrköping av företaget C. Oppäng Fot & Hälsa.

Jag bestämde mig för att jag skulle gå till ett professionellt företag med mina fötter då jag upplevde otroligt mycket problem. När det väl kom till kritan hade jag upplevt de här problemen under en väldigt lång period, det hade nått den punkten att jag inte längre kunde härda ut smärtan jag kände. Därför bestämde jag mig för att ta tag i det och söka upp ett företag där jag kunde få medicinsk fotvård i Norrköping. Till att börja med hörde jag runt lite bland folk jag kände för att se om de visste något bra och seriöst företag som jag kunde vända mig till, då var det två stycken som nämnde C. Oppäng Fot & Hälsa. Då valde jag att söka upp dem för att se om de kunde ge mig den hjälpen jag behövde. De var helt underbara och behandlade mig verkligen jättebra, de överraskade mig verkligen väldigt positivt. Utöver att de hade ett väldigt bra bemötande och en god kundservice var de även väldigt duktiga på sitt jobb. De såg till att jag en gång för alla skulle bli av med mina fotproblem, deras kunskap och erfarenhet gjorde att de kunde ge mig all den hjälpen jag var i behov av. Efter några behandlingar mådde mina fötter mycket bättre, vilket i sin tur gjorde att jag mådde mycket bättre allmänt. Tack vare det här företaget och deras underbara medicinska fotvård i Norrköping har jag äntligen blivit av med mina problem och den smärtan jag kände. 


Kommentarer är stängda.