Jag gick på en behandling inom kinesiologi

Jag gick på en behandling inom kinesiologi

God förmiddag på er och varmt välkomna ska ni vara hit för ett nytt inlägg. Dagens inlägg kommer handla om företaget Hälsognistan och den hjälpen jag har fått av dem när det kommer till kinesiologi i Linköping.

För ett tag sedan kände jag tydligt att min kropp var i obalans, jag visste dock inte vad det berodde på. Jag kände mer smärta än jag tidigare känt och med tiden blev det bara värre, det är hur jag insåg att jag behövde söka hjälp för det här. Vårdcentralen och läkare kunde inte hitta något fel och kunde därmed inte ge mig svar på hur jag skulle kunna undvika smärtan. Eftersom jag inte fick några svar och fortsatte känna en otrolig smärta var jag tvungen att leta vidare efter något företag som hade möjligheten att hjälpa mig. När jag hittade Hälsognistan och läste att de jobbar med kinesiologi i Linköping blev jag direkt intresserad, jag kände att det här kunde vara lösningen på mitt problem. Jag gav det ett försök och besökte det här företaget för en behandling, det var första gången jag kunde få ett relevant svar på varför jag hade känt den smärta jag kände. Redan efter en behandling kände jag hur smärtan hade minskat, jag hade trott att det skulle ta lång tid att ens känna någon effekt alls men det var mycket effektivare än jag hade kunnat föreställa mig. Äntligen minskade smärtan successivt och jag kunde återigen utföra alla rörelser utan problem, jag är otroligt tacksam för det här företaget och deras behandling inom kinesiologi i Linköping.


Kommentarer är stängda.