Jag ska hjälpa min vän med flyttstäd

Jag ska hjälpa min vän med flyttstäd

Hej alla fina där ute i vårsolen

Sol men kallt i Landskrona idag, vet inte vad det är för väder vi har men nu längtar man efter varmare dagar! I helgen ska jag hjälpa en vän med flyttstäd, hon ska flytta från sin studentlägenhet till en lite större lägenhet i centrala Landskrona. Kändes ju lite onödigt för henne att anlita en firma för flyttstäd när det är en så liten lägenhet men samtidigt är det ju ganska mycket jobb och ganska tråkigt, så jag lovade att hjälpa henne.

Jag har själv flyttat några gånger så det känns som att det där med flyttstäd är något jag blivit ganska bra på. Jag behöver inte längre titta på någon lista för att stämma av att jag gjort det man ska, för jag minns den utantill. Nu till helgen är vi ett par vänner som ska hjälpa henne att flytta så at det går lätt och smidigt och sedan ska vi äta inflyttningspizza i den nya lägenheten, så det blir nog en ganska rolig dag. Det är ju roligt att kunna hjälpas åt och vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra, det känns väldigt härligt.

Innan har jag inte riktigt haft det där med ett kompisgäng på det sättet, men vi har lärt känna varandra under tiden vi pluggat och blivit ett gott gäng vilket jag är väldigt tacksam för. Nu ska jag sätta mig och skriva på denna veckans tenta och sedan ta en promenad innan jag lär spendera resten av eftermiddagen vid datorn. Jag brukar pausa mina effektiva pluggstunder med att göra något annat emellanåt, till exempel skriva ett blogginlägg eller ta en promenad. Det brukar i alla fall fungera för mig för att det ska bli ett bra resultat på det jag skriver. Hoppas ni har en fin dag!


Kommentarer är stängda.