Prova på healing

Prova på healing

Hejsan!

Det har äntligen blivit dags för mig att prova på healing och jag är så spänd på det här. Jag har under flera veckor funderat på det här med healing och om det verkligen fungerar. Eftersom att alla människor är unika så är det svårt att utgå ifrån vad andra säger även fast det är många som jag har hört som tycker att det är en skön behandling. Nu har jag iallafall tagit tag i saken och bokat healing här i Umeå, så nu är det upp till bevis på hur jag kommer reagera på det. Den typen av metod som jag har valt kallas för rosenhealing och om jag har förstått det rätt så är det en form av healing där man jobbar med kärlekens energi och dess kraft för att ge en behandling som väcker kontakten med sitt inre ljus och ger vibrationer.

Jag har alltid varit öppen för förslag när det kommer till andlighet och alternativa metoder för att främja läkning och välmående, jag provar väldigt gärna på olika behandlingar. Det är inte heller så att jag just nu är olycklig i mitt liv men givetvis vill man känna av de där fjärilarna i magen igen och förhoppningsvis hitta någon som man kan spendera resten av livet med. Jag tror absolut att det kan hända på egenhand men varför inte prova på en behandling.

Det är i eftermiddag som jag ska få behandlingen och jag kommer givetvis även publicera ett inlägg om healingen antingen senare ikväll eller imorgon, det beror lite på om jag ska hitta på något ikväll eller inte. Nu ska jag kila ner till ett bageri här i Umeå för att se om de har någon god frukostmacka och kanske en cappuccino, jag är lite sugen på en räkmacka. Ta hand om er där ute så hörs vi!


Kommentarer är stängda.