Nu när jag har börjat på yoga

Nu när jag har börjat på yoga

Hej åter igen, alla fina läsare! Jag hoppas att ni mår fint, för det gör nämligen jag i varje fall. Helgen har varit en sådan där härlig helg där man verkligen bara har kunnat ladda upp batterierna ordentligt och nu känner jag mig helt klart pigg, utvilad och taggad inför den nya veckan. Hur som helst så var det ju dock inte detta som jag hade tänkt skriva om här idag utan jag hade ju faktiskt tänkt mig att jag skulle ta och berätta lite om vart jag går på yoga och massage här i Borlänge nu för tiden.

Jag har ju nämligen börjat gå på både massage och yoga lite mer regelbundet nu och har verkligen börjat känna av en riktigt stor skillnad när det kommer till mitt egna välmående. Eftersom att jag även vet att det är rätt så många av er som befinner er i Borlänge och Falun eller någonstans i närheten, så kände jag helt enkelt att det här kanske kunde vara någonting intressant att dela med mig av här på bloggen. Det har ju ändå även varit rätt så många av er som har hört av er hit till mig lite till och från och efterfrågat att jag just ska ta och göra lite mer rekommendationer och därför så ska jag även idag ta och uppmärksamma det företaget som jag då alltså har börjat gå regelbundet hos, då jag tycker att de är så pass kunniga, trevliga och kompetenta där. Företaget i fråga heter inget annat än Kropp & Själkällan och jag tycker verkligen att det här är ert givna ställe att vända er till ifall ni nu då är intresserade av att börja gå på massage eller på yoga. Hur som helst så hoppas jag att ni finner detta behjälpligt på ett eller annat sätt!


Kommentarer är stängda.