En hjälpande hand med renoveringen

En hjälpande hand med renoveringen

Hej på er! Hoppas ni mår bra och att er dag flyter på som den ska, med förhoppningen om att göra er dag lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg. Dagens inlägg kommer handla om företaget Odéns Byggservice AB och den hjälpen jag har fått av dem med bygg i Östersund.

Jag har nästan precis blivit färdig med renoveringen här hemma, ett projekt som har tagit lite längre tid än väntat. Först var tanken att jag skulle ta hand om renoveringen på egen hand eftersom jag jobbar inom byggbranschen och har kunskapen för att kunna renovera. Så blev det dock inte. I början av renoveringen trillade jag med min motorcykel, vilket resulterade i ett brutet revben och ett brutet ben. Jag kunde inte längre renovera själv, jag ville dock få det gjort så att jag inte skulle bo i ett renoveringsarbete för länge. Då började jag leta efter företag som kunde ge mig den hjälpen jag behövde med bygg i Östersund, det var då jag hittade Odéns Byggservice AB. Jag hade väldig tur med att de kunde hjälpa mig med renoveringen, så glad som jag var när jag fick det beskedet har jag inte varit på länge. Väl hemma hos mig jobbade de på flitigt och effektivt, vilket ledde till att renoveringen genast visade framsteg. Ju mer saker som blev färdigt desto mer kunde jag se av det slutgiltiga resultatet, och ju mer jag såg desto nöjdare blev jag. Arbetarna visste precis vad de höll på med, vilket gjorde att jag kunde slappna av en aning. När renoveringen väl var färdig kunde jag inte vara något annat än nöjd, allt hade blivit otroligt fint. Slutsatsen av det är att jag inte hade kunnat hitta ett bättre företag för hjälp inom bygg i Östersund, jag är än idag helt nöjd över mitt val.


Kommentarer är stängda.